29 januari 2022

Bericht van het V&VN-SPV Bestuur

Dag SPV collega’s,

Dit is het eerste bericht wat wij als bestuur plaatsen op onze nieuwe V&VN-SPV website. 2022 belooft een bijzonder en feestelijk jaar te worden!
Na een kleine twee jaar COVID-19 waarin met name beperkingen en uitstellen centraal stonden zijn wij nu in een fase gekomen waarin wij ons kunnen gaan richten op mogelijkheden! Een maatschappij die eindelijk weer “van het slot gaat” zodat wij elkaar weer face to face kunnen gaan ontmoeten.

Deze nieuwe website is nu al een onderdeel van onze herpositionering van onze SPV beroepsgroep. Een enthousiaste groep collega’s (initiatiefnemer Inge Kramer,Harold Brouwer, webmasters Eelco Dessauvagie en Bert Wijnmaalen) zorgen vanaf 1 februari 2022 voor een website voor en door de SPV. Zij zijn al op zoek naar “spv-nieuwsgrazers” uit alle hoeken van het land die ons domein “de sociaal maatschappelijk psychiatrische context” vertegenwoordigen.

Bezoek de website en kijk hoe je een bijdrage kunt leveren om de veelzijdigheid van de SPV goed in beeld te laten komen.
In de tweede week van februari verschijnt de V&VN SPV nieuwsbrief van het bestuur. Wij zullen jullie o.a. informeren over:
– Voortgang project “herpositionering SPV” van bureau Bosman&Vos,
– Het SPV jubileumfeest 20 mei 2022 in Amersfoort
– Het ZPM (Zorg Prestatie Model)
– Ontwikkelingen binnen de V&VN wat betreft de GGZ verpleegkundige beroepsgroep

Veel plezier met de V&VN-SPV website! Namens het V&VN SPV bestuur,

Richard Touw (vice-voorzitter)

alert Meer nieuws

19 april 2024

Landelijke dag tegen pesten 19 april 2024

Lees meer
18 april 2024

Subsidie beschikbaar voor evaluatie Sociale Benadering

Lees meer
16 april 2024

Trauma en het (on)begrijpelijke lichaam

Lees meer