Sterk, waardevol en verantwoordelijk. Dat is V&VN SPV.

Wij zijn de beroepsvereniging voor alle Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV).
In welke rol en onder welke functienaam je ook werkt, de kern van ons vak blijft hetzelfde. We zijn de generalisten in de zorg. Degene met brede kennis en een al even breed netwerk. Wij kijken verder dan onze neus lang is en gaan als het moet, dwars door alle domeinen heen. 

Ons doel als beroepsvereniging? De SPV in al zijn soorten en maten op de kaart zetten. Onze beroepsgroep in de spotlight zetten en zorgen dat voor iedereen, binnen én buiten de zorg, duidelijk is wat de SPV doet. We behartigen de belangen van de SPV op verschillende gebieden en bepalen in het strategisch beleidsplan de speerpunten voor onze beroepsgroep. Daarbij maken we natuurlijk dankbaar gebruik van jullie input. 

Deze website is ons platform. Jóuw platform. Waar je terecht kunt met vragen, waar je leest hoe wij jou als SPV vertegenwoordigen en waar je op de hoogte blijft van het laatste vakinhoudelijke nieuws. Waar je in contact komt met vakgenoten en je mening kunt laten horen. Heb je suggesties of wil je iets delen? Laat het ons weten!