Kwaliteitsregister SPV

Met het kwaliteitsregister SPV gaan we samen staan voor de kwaliteit van ons beroep. Het register is in ontwikkeling en validatie volgt hopelijk snel. We stimuleren alle SPV zich te in te schrijven in het register. Zo laten we als beroepsgroep zien dat we het belangrijk vinden om te blijven ontwikkelen, leren en vernieuwen.

Registratie in het kwaliteitsregister SPV geeft aan dat je actief bezig bent en investeert in het uitbreiden en bijhouden van je kennis en vaardigheden. Want als SPV sta je voor kwaliteit. Met up-to-date kennis en kunde haal je het beste uit jezelf en biedt je het beste aan je patiënten en cliënten.  Inschrijving vindt vooralsnog plaats op vrijwillige basis. Mogelijk krijgt het register in de toekomst een verplicht karakter.

Beroepsprofiel

Als SPV ben je verpleegkundige met een aanvullende opleiding. De basis van ons beroep is weergegeven in het beroepsprofiel Verpleegkundige 2012. De SPV heeft een eigen expertisegebied (2014). Het experisegebied van de SPV wordt middels een project, waarbij veel SPV-en zijn betrokken, geactualiseerd en op 20 mei 2022 tijdens de jubileumbijeenkomst opgeleverd.

Kwaliteitsregister SPV