Zonder leden, geen vereniging. Maar ook een bestuur is natuurlijk onmisbaar! Zij zijn de, ogen en mond van de achterban. Zij vertegenwoordigen jou als SPV op een heleboel fronten. Belangrijk dus, dat jij weet wie het zijn en hoe je ze kunt bereiken. Zo kunnen bestuur en leden samen zorgen voor een betere positionering van de SPV. Het correspondentieadres van het bestuur is Postbus 8212, 3503 RE Utrecht of stuur een mail.

We stellen het bestuur van de beroepsvereniging SPV graag aan je voor: 

Marlous Zuiderveld

Marlous Zuiderveld is sinds 20 mei 2022 voorzitter van onze beroepsvereniging. Ze is werkzaam als SPV op de crisisdienst van Altrecht in Utrecht. Ze werkt sinds 2004 binnen Altrecht en daarvoor 9 jaar als vliegverpleegkundige bij de Koninklijke Luchtmacht.. Ze is binnen Altrecht voorzitter van de Ondernemingsraad, waar aankomende mei haar termijn afloopt.

In november 2021 is Marlous toegetreden tot het bestuur van de afdeling SPV. Zo blijft ze op een andere manier bestuurlijk betrokken bij haar vakgebied. Ze zet zich graag in om de sterke positie van de SPV te blijven verankeren.

In contact komen met Marlous? Dat kan! Mail naar Marlous.

Hendrik-Jan van Essen

Hendrik Jan van Essen is sinds september 2022 vicevoorzitter van onze beroepsvereniging. Hij werkt als SPV bij Dichterbij/Stevig. Stevig is een behandelinstelling voor LVB problematiek. Daarvoor heeft hij in de verslavingszorg gewerkt. Tot maart 2022 was hij gemeenteraadslid voor de SP.

In contact komen met Hendrik-Jan? Dat kan! Mail naar Hendrik-Jan

Lianne de Vries

Lianne de Vries is sinds november 2022 bestuurslid van onze beroepsvereniging. Zij werkt sinds 05-2015 binnen de Dienst Justitiele Inrichtingen en sinds augustus 2018 als verpleegkundige en sinds 12-21 als SPV.
Ze kijkt ernaar uit om als SPV binnen het bestuur haar steentje bij te dragen.

In contact komen met Lianne? Dat kan! Mail naar Lianne

Gwenda Pelupessy

Gwenda is bestuurslid sinds november 2023.

In contact komen met Gwenda? Dat kan! Mail naar Gwenda

Sacha Nijen Twillhaar

Sinds 2003 werkt Sacha als verpleegkundige in de GGZ. Ze heeft binnen verschillende organisaties en met verschillende doelgroepen gewerkt. In 2016 is ze gestart met de SPV opleiding. Momenteel werkt ze als SPV in de crisisdienst. Naast SPV is Sacha ook teammanager binnen de ambulante Acute Psychiatrie. Deze combinatie helpt haar om een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ. De SPV speelt een centrale rol in het leveren van kwaliteit binnen de GGZ. Ze is ervan overtuigd dat de SPV het verschil kan maken. Het versterken van de stem van de SPV vindt ze belangrijk, zodat de SPV zich kan profileren.