Zonder leden, geen vereniging. Maar ook een bestuur is natuurlijk onmisbaar! Zij zijn de, ogen en mond van de achterban. Zij vertegenwoordigen jou als SPV op een heleboel fronten. Belangrijk dus, dat jij weet wie het zijn en hoe je ze kunt bereiken. Zo kunnen bestuur en leden samen zorgen voor een betere positionering van de SPV. Het correspondentieadres van het bestuur is Postbus 8212, 3503 RE Utrecht of stuur een mail.

We stellen het bestuur van de beroepsvereniging SPV graag aan je voor: 

Marlous Zuiderveld

Marlous Zuiderveld is sinds 20 mei 2022 voorzitter van onze beroepsvereniging. Ze is werkzaam als SPV op de crisisdienst van Altrecht in Utrecht. Ze werkt sinds 2004 binnen Altrecht en daarvoor 9 jaar als vliegverpleegkundige bij de Koninklijke Luchtmacht.. Ze is binnen Altrecht voorzitter van de Ondernemingsraad, waar aankomende mei haar termijn afloopt.

In november 2021 is Marlous toegetreden tot het bestuur van de afdeling SPV. Zo blijft ze op een andere manier bestuurlijk betrokken bij haar vakgebied. Ze zet zich graag in om de sterke positie van de SPV te blijven verankeren.

In contact komen met Marlous? Dat kan! Mail naar Marlous.

Pascale van Damme

Pascale woont en werkt in Groningen en is bestuurslid vanaf mei 2017. Voor haar voelt het beroep van SPV als ‘thuis komen’. Binnen het bestuur is zij portefeuillehouder van de opleiding SPV.

In contact komen met Pascale? Dat kan! Mail naar Pascale.

Mirre Nijman

Bestuurslid Mirre is sinds 2017 SPV. Ze neemt deel aan de pilot Vereniging Nieuwe Stijl en vertegenwoordigt daarin uiteraard onze belangen. Mirre werkt bij Altrecht en kijkt er naar uit om naast haar werk haar steentje bij te dragen aan de beroepsvereniging.

In contact komen met Mirre? Dat kan! Mail naar Mirre.

Lianne de Vries

Aspirant bestuurslid sinds mei 2022.

Lianne de Vries is sinds mei 2022 aspirant bestuurslid van onze beroepsvereniging.
Zij werkt sinds 05-2015 binnen de Dienst Justitiele Inrichtingen en sinds augustus 2018 als verpleegkundige en sinds 12-21 als SPV.
Ze kijkt ernaar uit om als SPV binnen het bestuur haar steentje bij te dragen.

Mail naar Lianne

Hendrik-Jan van Essen

Aspirant bestuurslid sinds mei 2022.

Mail naar Hendrik-Jan

Govert van Opbergen

Aspirant bestuurslid sinds juni 2022.

Mail naar Govert