26 mei 2023

22 juni 2023 F-ACT Jubileum congres en kennisfestival

Op donderdag 22 juni 2023 organiseert vereniging F-ACT Nederland samen met diverse partners en Frits&Gijs de 20e editie van het jaarlijkse F-ACT Congres in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Het wordt een bijzondere jubileum-editie met een uitgebreid kennisfestival.

Het programma
We starten met een plenaire opening en lezing. Ook blikken we terug in de tijd. Wat hebben we bereikt in de afgelopen jaren? En wat brengt de toekomst? Daarna kunnen jullie kiezen uit goed afgestemde en gevarieerde routes langs de grote zaal en workshops binnen de wagons en rijtuigen van De Rijtuigenloods. Omdat het een jubileum is zorgen wij ook voor koffie of thee met een verrassing. De lunch wordt verzorgd op het centrale cateringplein op de hoofdlocatie in De Rijtuigenloods.

Buitenprogramma
Het is ook mogelijk om een korte wandel-, en/of fietstochtje te maken langs vernieuwende leer- en werkprojecten. Daarnaast maken we gebruik van locaties in de nabijheid en is er ook de mogelijkheid om een F-ACT-team te bezoeken. We gaan in gesprek met medewerkers van burgerinitiatieven, buurthuizen, werkprojecten, en vernieuwende groene projecten binnen de regio Amersfoort.

Informatiemarkt
Uiteraard kun je ook snuffelen in de nieuwste tijdschriften, boeken en/of je laten informeren over nieuwe methodieken, innovaties, technische snufjes en andere voor jullie relevante ontwikkelingen op de informatiemarkt.

Een aantrekkelijke en centrale locatie in Nederland
We gaan het Jubileumcongres en kennisfestival organiseren in en rondom De Rijtuigenloods in Amersfoort. De Rijtuigenloods is een voormalige treinreparatiewerkplaats en tegenwoordig evenementenlocatie. Tijdens de dag verspreiden de deelnemers zich ook voor een klein deel over de binnenstad van Amersfoort. Het centrum van Amersfoort biedt interessante locaties voor het organiseren van werkbezoeken en workshops op locatie.

Bereikbaarheid en faciliteiten
Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de trein stopt letterlijk voor de deur. En op het eigen beveiligde parkeerterrein van De Rijtuigenloods is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn daarnaast voldoende restaurants, betaalbare B & B’s en hotels om er een leuke dag uit van te maken, samen met je teamleden of collega’s uit het land.

Alle beroepsgroepen onder één dak
Het Jubileumcongres en kennisfestival is interessant voor alle beroepsgroepen, met uiteraard ook een grote betrokkenheid van ervaringsdeskundigen en familie-ervaringsdeskundigen. En omdat het feest is, is het congres ook toegankelijk voor collega’s die in de kliniek werken, binnen de crisisdienst, een beschermde woonvorm of anders. We willen dit Jubileumcongres graag groots vieren met zoveel mogelijk mensen.

Remmers van Veldhuizenlezing
De Remmers van Veldhuizen-lezing wordt dit jaar verzorgd door Koen Westen. Koen is docent bij Hogeschool Avans, vicevoorzitter van het centrum certificering ACT en F-ACT (CCAF) en een van de ACT en F-ACT pioniers van het eerste uur.

Meer info en inschrijven

alert Meer activiteiten

26 mei 2023

29 juni 2023: Somberheid en depressie bij kinderen en (jong) volwassenen

Lees meer
26 mei 2023

08 juni 2023: Dubbele Diagnose psychiatrie en verslaving

Lees meer
25 mei 2023

7 juni 2023: Congres Seksuele gezondheid. Dat spreekt vanzelf?

Lees meer