13 april 2024

GGZ Ecademy en Kenniscentrum Phrenos werken samen aan scholing voor ggz-professionals

GGZ Ecademy en Kenniscentrum Phrenos hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Doel van de samenwerking is om via scholing kennis te delen met professionals die mensen met psychische problemen ondersteunen of behandelen.
Inhoudelijk richt de samenwerking zich allereerst op het thema ‘Domeinoverstijgend samenwerken tussen ggz en sociaal domein.’

Een mooi bericht horen we je denken, maar wat betekent dat dan voor mij als SPV? Als SPV werk je samen met ketenpartners en ben je op zoek naar mogelijheden. Toch lukt het niet altijd de verbinding, de samenwerking te vinden.

Arjan Pronk, directeur van GGZ Ecademy verwoord het zo: ” De samenwerking tussen GGZ Ecademy en Kenniscentrum Phrenos markeert een cruciale stap in ons gezamenlijke doel om via scholing kennis te delen en verandering in de zorg te bevorderen. Het Kompas biedt een concreet instrument voor succesvolle samenwerking tussen ggz en sociaal domein. Onze gezamenlijke scholing draagt bij aan brede implementatie, waarmee we professionals in verschillende domeinen stimuleren elkaars taal te spreken en tot een gezamenlijke aanpak te komen.”

Lees hierover verder in dit nieuwsbericht en dit nieuwsbericht

 

alert Meer nieuws

23 mei 2024

Wachtlijst chaos: Berichtgevingen over de lange wachtlijsten in de GGZ.

Lees meer
21 mei 2024

SPV blogspot Claudia; De valkuil waar ik steeds weer inval: ‘oplossingsinterventies’

Lees meer
20 mei 2024

Parnassia en Avans+ lanceren incompany opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Lees meer