20 november 2022

Op zoek naar geaccrediteerde bijscholing?

Nu makkelijk te vinden op venvn-spv.nl

In onze scholingsrubriek vind je nu een link naar PE-online. Hier wordt alle geaccrediteerde, bij- en nascholing weergegeven. Naast dat je op deze manier een mooi overzicht hebt van alle aangeboden scholing in Nederland, zie je ook in één oogopslag hoeveel punten je hiervoor bij geschreven krijgt in het register.

De geaccrediteerde bij- en nascholing voor het SPV Register komt automatisch in je portfolio terecht nadat de aanbieder van de scholing jouw presentie heeft opgevoerd in PE-online. Controleer dan ook of alle geaccrediteerde scholingen die je hebt gevolgd staan opgevoerd in je portfolio. Wanneer een scholing ontbreekt, kun je contact opnemen met de aanbieder van de scholing.

Mocht je scholing tegen komen waarvoor geen accreditatie is aangevraagd en wat relevant is voor de SPV beroepsgroep, schroom niet om dan proactief de organisator(s) te mailen. (Nog) niet alle aanbieders zijn goed op de hoogte dat we een eigen kwaliteitsregister hebben. Accreditatie kan alleen aangevraagd worden door de organisatoren van de scholing zelf. V&VN-SPV heeft hier geen invloed op.

Wat doet PE-online?

In de volgende informatievideo zie je wat je van PE-online kan verwachten.

 

PE online aanbod SPV

alert Meer nieuws

28 november 2022

Onderzoek naar de adaptieve vermogens van zorgprofessionals in relatie tot persoonskenmerken.

Lees meer
25 november 2022

GGZtotaal.nl-> Zoektocht naar betere behandeling in de (Wet) langdurige zorg

Lees meer
22 november 2022

Kippenvel, de podcast van Zorg+Welzijn

Lees meer