1 mei 2023

Podcast ‘De hoofdpersonen’; kruip in de beleving van jouw cliënt.

Hersenaandoeningen

In 6 podcastafleveringen van ‘De Hoofdpersonen’ kruip je in het hoofd van personen die lijden aan hersenaandoeningen zoals depressie, Alzheimer, ADD, migraine, OCD (dwang) en niet-aangeboren hersenletsel.

Hoe is het daadwerkelijk om te leven met een hersenaandoening? Om het dagelijks leven te leiden met een onzichtbare ziekte? Wat gebeurt er dan in je hoofd tijdens een alledaagse situatie? In de podcast De Hoofdpersonen – hersenaandoeningen ervaar je dit middels een 360 graden audiobeleving. Het levert een echt kijkje in andermans hoofd op.
Iedere aflevering begint met het verhaal van een ervaringsdeskundige. Hij of zij vertelt hoe het is om te leven met de betreffende hersenaandoening. Vervolgens beluister je een scene die zich afspeelt in een restaurant, waarbij de audiobeleving ervoor zorgt dat je in het hoofd kruipt van degene met de hersenaandoening.

Beluister hier (met je koptelefoon, voor de beste beleving) de podcast via De Hoofdpersonen over depressie – Hersenstichting | Podcast on Spotify

alert Meer nieuws

18 juni 2024

SPV blogspot Claudia; “Mijn cliënt dissocieert” (2); interventies.

Lees meer
12 juni 2024

SPV blogspot Gerard: Existeren

Lees meer
6 juni 2024

Aan tafel met: Jack van de Kruijs

Lees meer