11 april 2024

Praat mee over digitale hulpmiddelen in jouw vak!

Technologie kan helpen de zorg toekomstbestendig te maken. Zorg kan bijvoorbeeld dankzij digitale hulpmiddelen nog efficiënter worden verleend. Het is dan belangrijk dat zorgprofessionals meepraten over wat wel en niet werkt in hun vak.

In V&VNieuws heeft onlangs een aanmeldoproep gestaan om mee te denken over digitale hulpmiddelen in de zorg. Nog niet genoeg zorgprofessionals werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg hebben zich aangemeld voor deze meedenkgroep. We vinden het belangrijk dat ook deze sector goed vertegenwoordigd is. Daarnaast heb jij ongetwijfeld ervaring met het werken met digitale hulpmiddelen. Deze bron aan informatie zouden we graag benutten, daarom doen we een oproep aan jou!

Wil jij meedenken over welke digitale hulpmiddelen bruikbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk? Je ontvangt ongeveer één keer in de maand een korte vragenlijst waarin we vragen naar je mening en je ervaring.
Aanmelden kan via deze link

Meer informatie over het initiatief en de organisaties die hieraan meewerken, vind je op Digizo.nu (onderdeel van het Integraal Zorgakkoord). Heb je vragen, stuur dan een mail

alert Meer nieuws

23 mei 2024

Wachtlijst chaos: Berichtgevingen over de lange wachtlijsten in de GGZ.

Lees meer
21 mei 2024

SPV blogspot Claudia; De valkuil waar ik steeds weer inval: ‘oplossingsinterventies’

Lees meer
20 mei 2024

Parnassia en Avans+ lanceren incompany opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Lees meer